¡Delicioso! Här samlar familjen Bergström - Llanos Corcuera alla recept vi tycker är värda att spara för framtiden. Bidra gärna med ditt eget favoritrecept, mejla förslag till johan.pa.uddensnabelagmailpunktcom.
Innehåll
- kakor (71)
- efterrätter (50)
- jul (23)
- luncher (20)
- bröd (19)
- kötträtter (14)
- fiskrätter (11)
- glass (11)
- godis (11)
- kycklingrätter (9)
- husmorsknep (8)
- pintxos (7)
- soppor (7)
- såser (7)
- pasta (6)
- tillbehör (6)
- drinkar (5)
- vegetariskt (5)
- drycker (4)
- förrätter (4)
- kuriosa (3)
- sylt (3)
- korvrätter (1)
söndag 11 augusti 2019
Madalenas con sorpresa
Ingredienser:
2 ägg
1 dl socker
1 dl farinsocker
100 g smör
knappt 2 dl mjölk
knappt 4 dl mjöl
drygt 2 tsk bakpulver
100 g marabou choklad
lite pärlsocker till garnering
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 °C.
Vispa ägg och socker riktigt pösigt.
Smält smöret under tiden.
Tillsätt mjölken i smöret.
Tillsätt smör-mjölken i äggsmeten.
Vispa på lägsta hastighet.
Blanda mjöl och bakpulver.
Blanda i smeten och vispa lite till på lägsta hastighet.
Förbered muffinsplåtar 2 x 12 st med muffinsformar.
Fyll smet på botten, lägg i en chokladruta, fortsätta att fylla på.