180 g rumsvarmt smör
2,5 dl florsocker
4 dl havregryn
1 1/2 dl marsanpulver (kallrörd)
1 msk vaniljsocker
2-4 msk kallt vatten
200 g vit choklad
kokosflingor
Gör så här
1. Rör samman matfett och florsocker.
2. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet.
3. Rulla bollar, ställ i frysen.
4. Smält chokladen i micro. Doppa bollarna i choklad och därefter i kokosflingor.
5. Förvaras kallt.
2-4 msk kallt vatten
200 g vit choklad
kokosflingor
Gör så här
1. Rör samman matfett och florsocker.
2. Tillsätt havregrynen, marsanpulvret och det kalla vattnet.
3. Rulla bollar, ställ i frysen.
4. Smält chokladen i micro. Doppa bollarna i choklad och därefter i kokosflingor.
5. Förvaras kallt.